Ми в соціальних мережах
Потрібна допомога? Пишіть до ЧатБотівTelegramViber
пн-пт: 09:00-18:00сб-нд: вихідний

Історія створення іграшки Рop Іt

11 december 2023

Pop Іt - кольорова силіконова або гумова іграшка, що нагадує своїми функціями улюблену всіма пухирчасту плівку, яку так приємно лускати.
Але іграшка Pop it створена для багаторазового задоволення, тому що має круглі "кнопочки", що вдавлються на інший бік, завдяки яким гра може продовжуватись безкінечно.

🌟Творці Pop It:
Тео та Ора Костери, дизайнери ігор із Ізраїлю, вигадали цю різнокольорову іграшку. Подружня пара створила компанію Theora Design, якій належить понад 190 різних іграшок і настільних ігор.

🌈 Ідея створення:
Ідея створити багаторазову іграшку, яка б здивувала майже кожну дитину, виникла в Ори в 1974 році.

Як говорила в інтерв'ю сама винахідниця, дизайн першого Pop It їй наснився і вона вирішила втілити цю ідею в життя. Однак перша спроба була невдалою, бо у ті часи ще не було силіконового каучуку, тому багаторазове використання іграшки стало не можливе, а через це проект був відкладений на невизначений термін.


Але пройшов деякий час і сини Тео та Ори вирішили знову оживити ідею своєї матері. У 2014 році Pop It з'явився на ринку, а через п'ять років права на виробництво придбав відомий американський ритейлер.

🌍 Як іграшка стала загальновідомою:
Той факт, що права на виробництво придбав відомий американський ритейлер, не зробив Pop Іt популярним, але ситуація змінилась після одного вдалого відео на платформі Тік-Ток.

Це був смішний ролик із мавпочкою-капуцином, яка захоплено натискає на "кнопки" якоїсь незрозумілою для публіки силіконової іграшки (це був ще маловідомий всім Pop Іt).

Відео зібрало понад 500 мільйонів переглядів за декілька днів, багато користувачів Тік-Ток рвалися придбати цю популярну гру.

А сама власниця мавпочки-капуцина навіть не знала, як іграшка потрапила в руки до її домашньої тваринки. Згодом мавпочка перетворилась у зірку соціальних мереж.

За короткий проміжок часу іграшка Pop It стала справжньою сенсацією завдяки натхненню внахідниці та вдалому соціальному впливу.
Її історія не завершилася, бо тепер вона відома не лише як розважальний елемент, але й як культовий предмет в світовій історії іграшок!

А переглянути широкий асортимент Pop It ви можете тут.